18 September 2006

Ik heb het niet zo op bussen begrepen..

Ola ! Deze ochtend te vijven liep het bijna weer helemaal fout ! De bus richting Charleroi die normaal in Brussel-Zuid had moeten staan was al weg of er nooit geweest. Wij waren sowieso erg nipt, dus goed mogelijk dat hij al weg was. Gelukkig werd ik gechauffeerd door ons pelgrima Els, anders zou ik daar schoon gestaan hebben. Ze heeft me dan maar gelijk naar Brussels south gevoerd. Thank you very much he Elsje !
Verder niet al te veel problemen gehad. Alle spaanse bussen waren, voor 1 keer op tijd ,-)
Zo ben ik dan van Valladolid naar Leon geraakt en van Leon naar Ponferrada, alwaar ik nu in de gemeentelijke refugio zit te internetten. Niet te lang natuurlijk, ik mag maar 15 minuten en enkel om informatie over de chemin de saint jacques te raadplegen (haha).

In de kapel achter mij is er al iemand op het orgel aan het spelen, een sfeervolle muzikale omlijsting zou ik zo zeggen.
Het wordt hier ook al wat donker en omdat Ponferrada in de bergen ligt ook aan de frisse kant. Vandaag was nochtans mooi weer, een stralend zonnetje.
De refugio zit vol kreunende en steunende wandelaars. Eigenlijk speel ik een beetje vals want ik heb vandaag alleen maar ge-openbaar vervoerd.
Morgenvroeg 7u12 neem ik de trein naar Sarria, waar ik mijn eerst tocht afgebroken heb. Vandaar wordt het dus echt wandelen. Ik begin al een beetje uit te zien naar het vervolg maar het heeft wel lang geduurd.
Groetjes aan iedereen !
Wordt vervolgd...

3 comments:

Anonymous said...

Beste Steven,
ik wou dat ik bij je was om door dat berglandschap te stappen; en zoals iemand anders al zei, kies een mooi plekje uit om de assen uit te strooien!
Bernardo

Anonymous said...

Steven,
Jij en bussen... neen dat wisten we al dat die twee moeilijk samen gingen. Ook met autobanden had je t in t verleden al eens moeilijk he. Gelukkig heb je je oude vertrouwde voeten, en laten zij je niet in de steek. Allez, ik kijk alweer uit naar je volgende verslagje.
Tot later! Liefs;
Suzy

smith said...

Casinos are located along 카지노사이트 the major highways E40 and E30 in addition to on or close to the Baltic in Sopot and Szczecin